Beoordelingen van Poke You Tilburg

Recente recensies

5.0
Bianca Drinkwaard
gisteren

Altijd heerlijk! Supervers! Gewoon de beste Poké Bowl van Tilburg en omstreken 😋 Vriendelijke medewerkers

Melanie
gisteren

Klantvriendelijk, ondanks dat ik niet volledig mijn bestelling ontvangen had werd er meteen nageleverd met wat extra voor excuses. Hier kunnen veel restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen.

F
25 januari 2022
marian van gorp
25 januari 2022

Ik had de Yuzu Salmon besteld, helaas zat er geen avocado bij wat wel in het gerecht staat beschreven. De Yuzu Mayo had wat mij betreft wat meer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
24 januari 2022

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K s
19 januari 2022

Bestelling kwam 2 u na bestellen ps aan ondanks zo snel mogelijk bezorgen. Kregen er een blikje fris bij als excuus wel heel netjes. Pokebowl is de lekkerste van heel Tilburg en zeker voor herhaling vatbaar.

Jolien
14 januari 2022
Bas
13 januari 2022

Goeie porties en perfecte verhouding van de ingrediënten! Bezorger was snel en vriendelijk. Een aanrader!

Harry Pullens
13 januari 2022

Erg lekker weer

Linda
9 januari 2022

Lekker en vers zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Eresh
9 januari 2022

Beste pokebowls van Tilburg❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
8 januari 2022

Superlekkere pokebowl, goedgevuld! Een grotere bak waardoor de eerste happen er niet langs vallen zou een evt verbeterpuntje kunnen zijn

Eagle Eye
7 januari 2022
Anoniem
6 januari 2022

Lekker pokebowl zeker een aanrader beste van Tilburg!!!!!!

Bago
6 januari 2022
Bram Hendriks
4 januari 2022
Claar
3 januari 2022

Had om 18.45 uur besteld, kreeg bericht dat bestelling er om 19.35 uur zou zijn, prima, uiteindelijk was die er pas om 20.30 uur dat vond ik vrij laat. Andere leverancier belt dan om dit te melden of geeft compensatie in de vorm van drankje of toetje. Is maar een idee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
3 januari 2022

Vriendelijke bediening, heel lekkere poke bowl (pittige tonijn), snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
1 januari 2021
Emanuelle
28 december 2021

Na 1,5 uur heb ik contact gezocht met poke you omdat de bestelling nog niet was geleverd. Ik heb telefonisch contact gehad en begrepen dat er een ongeluk is gebeurd met de bezorgers. Super vervelend dat is complete overmacht. De persoon aan de telefoon vertelde mij dat er een nieuwe bestelling was gedaan en dat deze alsnog bezorgd zou worden. We hebben de hele avond gewacht en helaas geen bestelling in ontvangst kunnen nemen. Toen ik opnieuw telefonisch contact wilde opnemen kreeg ik het bericht dat het nummer niet meer in gebruik is. Een ongeluk is ontzettend vervelend en ik hoop dat de bezorger in kwestie ongedeeerd is. Echter was een update zou fijn geweest. We hadden het worst case scenario (wat dit is) ook zelf op kunnen halen. Ik ga er vanuit dat het bedrag door de omstandigheden volledig wordt terug betaald.

Rianne
28 december 2021

De rijst was deze keer te plakkerig en hard: grote brokken ipv ‘plakkerige losse’ rijst. De andere ingrediënten waren prima

Niki
27 december 2021

Hij was weer heerlijk! Vond alleen de rijst iets minder smaken, wellicht een tikkeltje te kort gekookt. De bezorger was heel vriendelijk :)

Zeva
27 december 2021
Anne
27 december 2021

Lekkere poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
24 december 2021

De portie is groot, goed gevuld. En de bezorger t leukste

M
21 december 2021

Op tijd bezorgd en portie M is meer dan genoeg. Ze vullen de bak goed!

Olivier
20 december 2021

Heerlijk gegeten!

T. B.
20 december 2021

Een grote pokebowl besteld met kip EN garnalen. Een kleine pokebowl gekregen zonder garnalen. Maar wel bijna 16 euro laten afrekenen. Moeilijk hè, lezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
19 december 2021

Bestellen hier met regelmaat en naast dat het eten erg lekker is, is de service hier heel erg goed en zijn de bezorgtijden snel. Als er perongelijk een foutje wordt gemaakt wordt dit ontzettend netjes en klantvriendelijk opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zirien
19 december 2021
Joshua
18 december 2021
Kirsten
16 december 2021

Gemarineerde tonijn vergeten na 2 uur wachttijd. Kan gebeuren maar jongen aan de telefoon was bot en zou mij terug bellen na het spreken van de manager maar is niet meer gebeurd.

Simon
14 december 2021

Heerlijke fish dish!

Rianne de Kruif
13 december 2021

heb ik geen

Sara
13 december 2021

Ondanks dat ik had aangegeven dat ik als topping lente uitjes wilde, zat dit er niet bij of op. De dressing heb ik ook niet gezien of geproefd. De bezorging was goed, een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenna
6 december 2021
Zakaria almisto
5 december 2021
Fabienne Goddijn
3 december 2021

Onze bestelling was opnieuw niet compleet. De vorige keer werden de pannenkoekjes vergeten en deze keer kregen we ons blikje cola niet. Toen ik de winkel belde om dit door te geven werd er niet opgenomen.

Rianne Huijgens
3 december 2021

Zalmstukjes waren deze keer van mindere kwaliteit: weinig blokjes en veel dunne stukjes en ook ‘bruine’ stukjes zalm. Verder was het prima.

J. Voll
2 december 2021

Vers en verrukkelijke pokébowl Keurige prijs/kwaliteit verhouding

Lian
27 november 2021

Veel te veel bonen en mais maar bijna geen zalm. En erg droge rijst

Marone Van Wanrooij
27 november 2021

De verse tonijn waar ik extra voor had betaald was helaas vergeten.. voorderest was het lekker

-
26 november 2021

Super snel en heerlijk!

Roos
24 november 2021

Heerlijke pokebowl! 10 minuutjes te vroeg afgeleverd maar heerlijk! Ik vroeg om wat extra wasabi en kreeg dit ruimschoots.

Henk
24 november 2021
Claar
22 november 2021
Ans Wouters
18 november 2021
Parash
15 november 2021
Anouk
10 november 2021

Altijd heerlijk! Super vers. Goed verpakt. Niks op aan te merken.

Bianca Drinkwaard
10 november 2021

1e keer Poke Bowl op aanraden van collega… Heerlijk! Alles supervers!!! Nieuwe verslaving, gaan we zeker vaker doen!!!

Ecesu Ert
9 november 2021

Great taste and really nice delivery! Thank you!

Badr bouzidi
9 november 2021
M Netten
9 november 2021

Superlekker eten bestel er vaak.

Linda Brokken
7 november 2021
Gerard
4 november 2021
Vermeer
3 november 2021

Er zat 1 ingredient niet in wat wel besteld was. Wij vinden de prijs redelijk aan de hoge kant.

Annemarieke
31 oktober 2021

Heerlijke, goedgevulde pokebowl!!! Bezorging was te laat met belde beetje op met excuses en een juiste tijdsinschatting! Fijne service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferdinand
28 oktober 2021

Lekkere poke bowl !

Ernesto
25 oktober 2021

Lekker en voedzaam !!

Pauline
24 oktober 2021

Was weer erg lekker!! Levering was keurig op tijd, zoals altijd een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
20 oktober 2021

Mochi was echt heel erg lekker En de poke bol was erg lekker !! Miste alleen de wasabi en sojasaus moet ik die los bestellen ?

saskia
14 oktober 2021
Ikrame
10 oktober 2021

Het was heerlijk!! Eerste keer dat ik hier heb besteld. Ook snel bezorgd.

Therese
8 oktober 2021

Echt super lekkere pokeabowl!

Tvdv
1 oktober 2021

Geweldig als altijd!

Kim
29 september 2021

Bestelling klopte niet helemaal(verkeerde rijst optie), zaten restjes van andere topings bij die ik niet had besteld en de porporties waren nogal oneven toegevoegd(van het ene veel meer dan het andere). Verder wel prima.

PokeYou
28 september 2021

Heerlijk vers gezond eten bestel heel vaak.

Hans
28 september 2021
K.J. van Dongen-Hes
26 september 2021

Voor 2e x op rij, miste we dingen als we een eigen pokebowl samen hadden gesteld. Erg jammer, want daar betaal je wel extra voor. Dit keer miste we 3 dingen, waardoor er uiteindelijk een halve pokewbowl achter bleef. Wel is de kwaliteit altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BF
23 september 2021
SVen
20 september 2021

Smaakt goed, snelle en super aardige bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous
19 september 2021

Wij zijn altijd erg tevreden over de poke bowls. Wel vinden we de laatste paar keer de rijst te klonterig en te weinig saus. De hoeveelheid vis was deze keer minder dan we gewend zijn.

Maud
18 september 2021

Lekker eten, goed geholpen!

Fransje
16 september 2021

Snel geleverd en heerlijk! Zo vol met lekkere verse producten, jammie

Izaak
11 september 2021

Ik had een poké besteld met garnalen en kip en kreeg alleen kip wat ik jammer vind. Voor de rest smaakte alles super. En ga ik voor de volgende keer andere sausjes uitproberen ben niet echt fan van deze teriyaki saus.

Jan
10 september 2021

Ik had rode ui maar thuis bij aankomst zat er rode biet op. Ook zat er niet de juiste saus op helaas.

Ans
9 september 2021

Heerlijke lunch die Yuzu Salmon!

Michele
8 september 2021

Alles stond op tijd klaar. Ik kon gratis soja en wasabi erbij krijgen. Een heerlijke combinatie met verse ingrediënten. Voldoende voor 1 persoon. Voor mij een vervelende locatie maar voor af en toe rij ik er graag naar toe.

Anoniem
6 september 2021

Helaas was de bezorging 1,5uur later en vergeten ze dingen bij je zelf samengestelde poke bowl waarvoor je extra betaald..Dat is heel vaak zo, daarom zet ik bij de opmerking bij KIJK GOED wat ik heb gekozen. Is niet goed gegaan. Is gewoon jammer. Maar het was wel lekker.

Cécile
3 september 2021

Heerlijke poke! Je wacht er een tijdje op maar als je het goed planned is dat prima te doen :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Yvonne
1 september 2021

Erg lekkere en verse pokebowl. Heldere communicatie en gewoon helemaal top!

Rebecca
29 augustus 2021

De pokebowls waren weer goed gevuld en smakelijk. We had 2 "design your own" pokebowls besteld. Op mijn pokebowl zat een rood poeder wat ik niet besteld had en wat vrij pittig van smaak was. Verder hadden we beiden twee verschillende sausjes gekozen, maar we konden amper tot geen saus terugvinden. Helaas, volgende keer hopelijk weer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
28 augustus 2021

Prima als altijd

Benjamin
26 augustus 2021

Pokebowl beste van tilburg alleen jammer dat ze mijn extra tonijn waren vergeten

Sven
26 augustus 2021
Sinan
26 augustus 2021

Top maaltijd

Hans
24 augustus 2021
maka abdo
23 augustus 2021

ik heb met mijn eet bestelde zalm en ik heb dat voor betaald 2,50 ik vind dat eigenlijke niet leuk jullie hebben zomaar 2,50 euro gepakt

Johan
21 augustus 2021

Altijd prima spul, en ondanks drukke dagen snel geleverd! Klein puntje van verbetering: met enige regelmaat zit er extra sla bij, terwijl aangegeven wordt dat dit niet hoeft.

Dirk
21 augustus 2021

Goeie dish!

Simon
20 augustus 2021
Stefan
17 augustus 2021

De poke bowl was lekker en gevarieerd. Zat er vol van. Een medium is genoeg voor 2 personen

Slim albaher
17 augustus 2021
Shiva
15 augustus 2021

Heerlijke bowl. Vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marone Van Wanrooij
15 augustus 2021

Alles was heerlijk, helaas bij 1 poke bowl de dressing vergeten waardoor die redelijk droog was. Dat was jammer.

Rebecca
8 augustus 2021

De smaak en hoeveelheid zijn goed! De bezorging zou er met 45 minuten zijn, iets later belde de bezorger heel netjes dat hij ongeveer 5 minuten later zou zijn (hij had om moeten rijden). Ook bij aankomst verontschuldigde hij zich nog. Super netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter Pandiani
7 augustus 2021
Gurel grill company
5 augustus 2021
Zz
3 augustus 2021

Altijd echt super lekker!! Favo plek voor pokepowl in Tilburg

Tvdv
3 augustus 2021

Super zoals altijd!

Frank
31 juli 2021
Tilburg
29 juli 2021

Zoveelste keer dat er gewoon zonder sausjes geleverd wordt. Bij vermelding aan de telefoon is het antwoord: “Er werkt een nieuw iemand die het niet snapt.” Vervolgens hangt mevrouw gewoon op onder het mom dat haar baas haar belt. Belachelijke werknemers! Bezorging duurt vaak wel wat langer, maar hier kunnen de bezorgers zelf waarschijnlijk niet veel aan doen als ik zie hoe het er in de keuken aan toe gaat. Verder dus niks op de bezorging aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke You

Beste klant, Mijn oprechte excuses voor alles wat er is gebeurd. De persoon in kwestie is niet meer werkzaam bij Poke You Tilburg. Zou u a.u.b. contact met ons willen opnemen via info@pokeyou.nl Wij willen het graag goed maken met u.

Sirien Marwan
28 juli 2021

Lekkere poke bowl en vriendelijke eigenaar

Lieke
26 juli 2021

Heel vriendelijk waren iets later maar hebben netjes gebeld en hun exuses aangeboden top service. Niet de laatste keer dat ik heb besteld

Poblano Zamorano
26 juli 2021
Charlie
25 juli 2021
auto99
22 juli 2021

pokebowl was heerlijk. klein verbeterpuntje is de bezorging die was 0.45 min te laat.

Nikki
21 juli 2021

Super lekkere, verse poke bowl! Hele snelle bezorging, super fijn!

Tvdv
19 juli 2021

Zoals altijd geweldig

Anjem
19 juli 2021

Lekkere bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
18 juli 2021

Heerlijke poke bowl! Erg vers!

Fleur
17 juli 2021
Clemens Perquin
16 juli 2021

We zouden graag op de verpakking zien welk gerecht wat was. Nu werd het uitproberen.

Henk
13 juli 2021

Je krijgt veel voor wat je betaald en daar hou ik van!!

Van der Linde
12 juli 2021

Verukkelijk en heel veel!! De vorige keer hadden we ook lange maar nu veel meer. Miss de vorige keer medium gekregen? Maar goed, we komen zeker terug. Een echte aanrader!

Tvdv
12 juli 2021

Dit was echt een van de beste! En ik eet hier echt vaak en altijd geweldig en super service!

Erik
11 juli 2021

Was weer super lekker. Best poke in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
7 juli 2021

Lekkere bowl, goed gevuld.

Sooph
3 juli 2021
Lina
1 juli 2021

Echt super lekker!!

Claudia
30 juni 2021

Weer overheerlijk 😋 Lekkerste van Tilburg

Sharon
30 juni 2021

Het was erg lekker en ondanks de drukte blijft de service top

Benjamin
30 juni 2021

Bestelde vroeger altijd bij Poke and More maar na hier geprobeerd te hebben ga ik nooit meer terug naar Poke and More. Porties veel groter bij Poke You inclusief de vis.

Radovan Borkiatanevevovski
29 juni 2021
Hedi
28 juni 2021

Ik had om 1600u een bestelling geplaatst voor 18.00u. Helaas heb ik alsnog 40 minuten op mijn eten moeten wachten. Normaliter niet heel erg maar nu was mijn werkpauze al voorbij. Gelukkig maakte de overheerlijke poke bowl het weer helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sacha
27 juni 2021

Altijd heerlijk! Goed gevuld, en lekker vers. En een super bezorgster. Door weer en wind! Heeft nu al twee keer drijfnat aan mijn deur gestaan. En altijd even vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kyle
23 juni 2021
Guztavo
20 juni 2021

Good dish!

Lina
20 juni 2021

Echt super lekker! Goed gevuld en de kwaliteit van de ingrediënten was ook super. Ik had een medium bowl, maar zat helemaal vol. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Drunen
19 juni 2021

Al meerdere malen besteld hier. Super lekkere en goed gevulde pokebowl. Een echte aanrader.

Linsey
19 juni 2021
R Hoofs
18 juni 2021

Bezorger was precies op tijd. Heerlijk verse ingrediënten. Lekker fris met dit warme weer

Joni de Graaf
18 juni 2021

Ik bestelde om 16:30 en kreeg toen een bericht dat ik mijn pokebowl om 17:40 zou ontvangen, nou prima het zal wel druk zijn dacht ik. Vervolgens heb ik mijn pokebowl pas om 18:25 gekregen. Zonder ook maar iets van excuses of een berichtje. Verder smaakte het weer fantastisch dus dat was fijn, maar ik baalde ontzettend van de lange bezorgtijd!!

Tara
17 juni 2021

Goede service! Online aangegeven graag om 16.00 uur bezorgen ivm werk. Eerste bezorgtijd wat ik aan kon klikken. Bleek dat de eerste bezorgtijden eigenlijk pas vanaf 17.00 uur kon. Toch konden ze iets regelen waardoor ik om 16.15 mijn bowl had en op tijd naar mijn werk kon!! Bedankt!!!

Zirkovic
14 juni 2021
Maes
13 juni 2021

Vriendelijk personeel Lekker vers eten Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 juni 2021

Heerlijk!

Samir Belgaraoui
12 juni 2021
Suzanne
11 juni 2021

Het eten is heerlijk, maar jammer dat door drukte het eten 25 minuten later bezorgd werd dan opgegeven.

Ruby
11 juni 2021

Zeer rijkelijk gevulde pokebowl. Goede kwaliteit, alles vers, zeker voor herhaling vatbaar!

H. Steenwijk
10 juni 2021

Aanhoudend goede kwaliteit: vers, goede smaak en royaal gegarneerd. Smaakt weer naar meer.

Monique
5 juni 2021

Heerlijk

Elles
1 juni 2021

Lekker en gezond

Rica
23 mei 2021

Super lekkere pokebowl en cheesecake!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tvdv
19 mei 2021
Khalid
16 mei 2021

Ik had de pokebowl met kip besteld en krijg veel te veel mango en ananas erbij. 1/3 van de bak was fruit en bijna geen kip.Voor mij niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
12 mei 2021
Chantal
12 mei 2021

Heerlijk gegeten

Miriam
9 mei 2021

Was onze eerste ervaring, maar het was erg lekker! Het zag er ook heel smakelijk uit.

susan
7 mei 2021

Echt super lekkere pokebowls, en geweldige service! Eerder was er iets mis gegaan met een bestelling, en kregen we een waardebon voor 2 nieuwe bowls helemaal gratis! Echt super goede service, en heerlijk verse producten. Bezorging precies op tijd

Petra
7 mei 2021

Ik had gevraagd of de sausjes apart konden omdat ik het niet lekker vind als er een enorme klodder mayo op zit. Helaas was dat laatste toch het geval. Dit is de vorige keer ook al mis gegaan. Misschien in het vervolg toch ook even de opmerkingen die de klant maakt lezen?

Tvdv
6 mei 2021
Ba stof
4 mei 2021

Lekker gevulde bowl

Danielle
3 mei 2021

Het was weer heerlijk, alleen de mayo moest apart en dat was niet gebeurd.

Tvdv
1 mei 2021
Zouzou
29 april 2021
Marijn
28 april 2021

Heerlijk gegeten voor een top prijs!

Marja
26 april 2021

Heerlijk als altijd

Hamzaoui
19 april 2021
Teun
18 april 2021

Zoals altijd super! Small is groot genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle de Graaf
17 april 2021

Was zelf niet heel erg fan van de saus maar dat is misschien ook een beetje eigen fout. Bezorger was een half uur te vroeg, niet erg handig.

Xxx
15 april 2021
Jonathan Sol
11 april 2021

Het was zeer lekker en snel bezorgd

Natasja
7 april 2021
Yvette
6 april 2021

Heerlijke pokebowl! Vers, portie groot genoeg, bezorging op tijd en super van smaak!

Claar
5 april 2021

Heerlijke bowls en super snel bezorgd

Burki Amaretti
5 april 2021

Lekkere poke bowl, goed gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 april 2021

Bezorging was top!

Susan
30 maart 2021

Erg tevreden over zowel de kwaliteit als het contact. Eerder hadden we iets niet mee geleverd gekregen bij de bestelling, wat super goed is opgelost en we een nieuwe bestelling volledig gratis kregen! Echt goede service, snelle bezorging en belangrijkst: heer-lijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
29 maart 2021
Bart
28 maart 2021

Ruim 40 min later. Kan een keer gebeuren

Reem
22 maart 2021
Ermin Sabotic
15 maart 2021
Toy
15 maart 2021
Jack
14 maart 2021

Mooie bowls die goed smaken en eventueel ook zelf kunt samenstellen. De Mochi cheesecake is wel zeer karig; 1 piepklein bolletje voor €2.50

Reactie van Poke You

Beste Jack, Hartelijk dank voor je recensie. Naar aanleiding van uw recensie en dat van andere hebben we besloten per ingang van aankomende week 2 bolletjes strawberry cheesecake te serveren voor dezelfde prijs. Kom je snel weer langs? Dan hebben we er 1 van het huis gereed staan voor je. Met vriendelijke groet, Team Poke You Tilburg

Rozajac
13 maart 2021
Najat
13 maart 2021

De pokebowls zijn erg lekker en goed gevuld. Je proeft en ziet dat de ingrediënten vers zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jonathan
6 maart 2021

Het was een lekkere poke bowl :)

Irene
6 maart 2021

Weer heerlijk gegeten! Rijkelijk gevulde poke bowls klaargemaakt door een team van super vriendelijke en attente mensen.

Martijn
5 maart 2021

Lekker en snel!

Majdedin
2 maart 2021

Lekkere poke bowl en goed gevuld. Heerlijk!

Best poke bowls
1 maart 2021

Nice and so much !!

Brenda
28 februari 2021

Erg goed!

Bert & Francie
27 februari 2021

Super lekker gegeten, heerlijk vers en een mooie combinatie van smaken, medium is meer dan groot genoeg voor een normale tot grote eter ... zeker voor herhaling vatbaar, dus wij zeggen... tot gauw!

Lotte
24 februari 2021

Het was weer heerlijk!!!!

Marthe
23 februari 2021

Ik vind de pokebowls echt super lekker. Maar van de 6x dat ik iets besteld heb heb ik 1 of 2 keer precies gekregen wat ik bestelde. Deze laatste keer bieten ipv rode kool, witte rijst zonder sla ipv met sla, geen sesam en geen teriyakisaus. Beetje slordig. Maar de bowls zijn zo lekker dat ik toch telkens blijf bestellen.

Daan
18 februari 2021

Heerlijke poke bowls, De pokebowls waren goed gevuld met veel verse ingrediënten en veel verse zalm. Zeker een aanrader.

Niki
15 februari 2021

Heerlijk en een super service!

Esther Heessels
13 februari 2021

Heerlijk gegeten! Grote porties, bakje zat goed vol. Tot binnenkort!

Laura
12 februari 2021

Helaas hebben wij twee precies dezelfde pokebowls gehad, terwijl wij wel verschillende hadden besteld. Verder was de pokebowl erg lekker, misschien iets te veel zeewier, maar dat verschilt per smaak

Erik
12 februari 2021

Wederom heerlijke poké bowls en snelle levering.

Isho
6 februari 2021
Brian berhayem
3 februari 2021
Sophia
3 februari 2021

Heeeerlijk! Goed gevulde pokebowl, je proeft dat het super vers is. We bestellen hier vaker en het is altijd goed!

Anoniem
1 februari 2021

Snelle bezorging en heerlijke verse bowls. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noortje
31 januari 2021

Gezond én lekker! Zo fijn dat je voor zilvervliesrijst kunt kiezen.

Fleur
29 januari 2021

Erg lekker en netjes optijd bezorgd. Helaas had ik een bowl met bruine rijst en sla besteld en ontbrak de sla. Ook was de avocado die er in zat niet klein gesneden, dit maakte het wat onhandig om te eten

Chris gardner
28 januari 2021

This is awesome. Looking forward for my next order!! This is great !! Yeah!

Sharin
26 januari 2021

Hele goed service, makkelijke communicatie en superaardige werknemers! Topzaak!

سمير
20 januari 2021

Lekkere poke Bowls!!

Amarins
19 januari 2021

Het was heerlijk! Best poke bowl in town :)

Elke
16 januari 2021

Er was helaas een foutje gemaakt met een bowl waar kip in zat. Dat is snel en netjes recht gezet met een nieuwe bowl en wat extra lekkers erbij. Super nette service toch! Miss bij proteïne de keuze geen proteïne toevoegen...

Marco
10 januari 2021

Desserts vrij klein en bezorging kon sneller maar alles smaakte goed, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oum
6 januari 2021

Perfect!

Zimmerman
28 december 2020
Elke
27 december 2020

Altijd heerlijk, goede kwaliteit en ruim voldoende. Een tip, in het keuze menu aan kunnen geven dat je geen proteïne wilt zou fijn zijn. Verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
26 december 2020

Goed gevulde pokébowl! Smaakte heerlijk. Bezorging was ook erg snel. Enige opmerking die ik heb; voor mij zou de saus apart mogen. Verder heerlijk genoten!

Monique
23 december 2020

Altijd super snel, grote porties, en verse producten.

Oum
21 december 2020
Marcel
21 december 2020

Heerlijk gegeten. Het was super lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bronswijk
16 december 2020
E.K
13 december 2020

Ik had in de beschrijving aangegeven waar de bezorger precies moest zijn, zodat hij het makkelijk/snel kon afleveren, maar snap dat het door evt drukte over het hoofd gezien werd. Verder super lekkere poké bowl en ruim op tijd bezorgd! Zal hier zeker vaker bestellen :)

Voldemort
13 december 2020
Anoniem
11 december 2020

Best poke bowls 😍😍😍

Jim
11 december 2020

Heerlijke Poke Bowls, ze waren echter iets vergeten wat in wel besteld had maar hebben het prima opgelost :)

Anoniem
8 december 2020

Beste Pokebowls van Tilburg!!! Top!

Oum
7 december 2020
Lisan
4 december 2020
Michelle
3 december 2020

Mijn bestelling stond mooi optijd klaar en ik werdt erg vriendelijk begroet en geholpen. De poke bowl was ook nog eens érg lekker. Dit was mijn eerste bestelling bij Poke You en ze zullen mij zeker regelmatig terug zien!

Eveline
2 december 2020

Zoals altijd zijn deze pokebowls goed gevuld en lekker! Zat dit keer wel een haar tegen de deksel aan geplakt, dat was niet zo fris. XD

Laura
28 november 2020

Was super lekker!

Kiki
28 november 2020
Chrosro
26 november 2020

Top kwaliteit !! Heerlijk

Lies
21 november 2020

Hele goede service, super snelle bezorging en mega lekkere goed gevulde poke bowl!

Sheila
13 november 2020

Eten was gelekt. Tasje was helemaal nat.

Pim
5 november 2020

Vaker besteld, en altijd is het super. Echter had ik het idee dat er deze keer een foutje gemaakt is. Normaal gesproken als ik een ‘large’ bestel krijg je een volledig plastic, grote bak. Nu kreeg ik een veel kleinere maat waarvan de onderkant van karton/papier was. Dit leek me niet hetzelfde formaat.

Reactie van Poke You

Beste Pim, We zijn inderdaad overgegaan op nieuwe salade kommen van kraft papier. Dit i.v.m. het milieu en duurzaamheid. De plastikken bakjes die we voorheen gebruikte zijn van het exact hetzelfde formaat als eerst. 500ml & 750ml. In de 500ml gaat er gemiddeld 350 gram aan producten in en in de 750ml gemiddeld 650-700 gram aan producten. Het kan dus allemaal kleiner ogen omdat de bakjes een andere vorm hebben, maar het is absoluut nog steeds het zelfde formaat. In ieder geval super bedankt voor je zoveelste bestelling en hopelijk hebben we je hier voldoende mee geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Youssef Marwan

Oum
5 november 2020

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 Lekkerste pokebowl en erg vriendelijke mensen die er werken

Jennifer
3 november 2020

Heel lekker!! ze waren helaas wel de extra portie saus vergeten...

Puck van Lent
2 november 2020

Bedankt nog voor de goede service een vrijdag, Spicy & Sweet Tuna en Yuzu Zalm waren helemaal super

Bart
29 oktober 2020

Erg goeie poke bowl. Bestelling liet wel meer dan een uur op zich wachten, terwijl ik 10 minuutjes fietsen van Poke You af woon. Dus dat vond ik wel redelijk lang.

Martin
27 oktober 2020

Zeer smakelijk Zeer snelle bezorging

Tim Kelch
26 oktober 2020

Al meerdere keren besteld hier en blijf erg enthousiast over de kwaliteit!

van Deursen
22 oktober 2020

In korte tijd zeer vaak afgehaald en de kwaliteit is altijd top!! Ontzettend vers en ruim belegd. Dit was de eerste keer bezorging en was op tijd. Helaas was 1 bak erg ingedeukt en flink geschut, waardoor het lekte en deel in de zak lag. Dat is wat mij betreft een verbeterpunt, maar mbt het eten zelf: ontzettende aanrader!!

Sophia Vloemans
22 oktober 2020

Het was echt heeeerlijk. Super vers, grote portie, echt om te smullen. Heb ook een recensie op google gezet. Laura was heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen met de bestelling. Helemaal top, ga zo door.

Pim
19 oktober 2020

Heerlijke, goedgevulde pokebowls. Kom zeker terug.

Terri
16 oktober 2020

De wakame salade en mochi was erg lekker, maar de bubble tea viel nogal tegen. De tapioca balletjes waren erg hard en smakeloos en kwamen vast te zitten in het rietje waardoor het erg moeilijk drinken was. De smaak was daarom ook niet echt goed.

Joni de Graaf
15 oktober 2020

Heerlijke pokebowl en redelijk snel bezorgd! Zeker een aanrader!

Eveline
3 oktober 2020

Lekkere pokebowls. Zeker voor herhaling vatbaar en stonden op tijd klaar voor afhaal! :-)

Fenna
3 oktober 2020
Roel
25 september 2020

Eten was goed! Porties ruim en de bezorger was heel vriendelijk! Aangenaam verrast

Bas Hermans
22 september 2020

Uitstekend! Allemaal verse producten, hele goede zalm en tonijn en vriendelijke service.

Marone van Wanrooij
13 september 2020

Het was erg droog en weinig saus. De zeewier had een rare na smaak

Reactie van Poke You

Beste Marone, We vinden het erg vervelend dat u dit is overkomen. Wanneer klanten bij ons een gerecht bestellen, moet deze van top kwaliteit en waar voor je geld zijn. Dit was bij u dus duidelijk niet het geval. Onze diepste excuses hier voor. We zullen contact met je opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Team Poké You

S vd Braak
6 september 2020
Saskia
5 september 2020

Goede service, heerlijke bowls!

Reactie van Poke You

Beste Saskia, Echt super tof om te lezen dat de zelf samengestelde bowls naar wens waren! We zien je graag snel terug :) Met vriendelijke groet, Team Poké You

Sietske
4 september 2020

Goed gevulde Pokebol met verse producten. De stokjes waren dit keer wat ruw. Dat eet wat minder prettig. De servet was leuk met die auto erop! De maaltijd stond goed op tijd klaar. Dank jullie wel!

Reactie van Poke You

Beste Sietske, Super bedankt voor je review! Wij delen zeker je mening wat betreft de servetten! Echter zijn deze helaas niet altijd voorradig dus moeten we met alternatieven komen. Onze excuses voor de ruwe stokjes :( Deze kunnen er soms tussen zitten helaas. Hopelijk zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

Jeske
31 augustus 2020

Wederom een heerlijk poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke You

Beste Jeske, Echt super bedankt dat je weer besteld had bij ons. Wij doen er alles aan om de kwaliteit en service te behouden zoals het nu is. Mocht er ooit wat zijn waarvan jij denkt dit kan beter, dan horen wij dat heel graag van je. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Wilfred Bouma
31 augustus 2020

Youssef, top poke bowls! Zoiezo de lekkerste van Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke You

Beste Wilfred, Het was ons een genoegen! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Simon Hartsuiker
29 augustus 2020

De poké bowl was heerlijk. Het smaakte vers en van alles zat er veel in. Vriendelijke eigenaar. Bedankt!!

Reactie van Poke You

Beste Simon, Wat fijn dat de vegan tuna je is bevallen. We proberen er alles aan te doen om veganisten ook een plekje te geven als klant. We zien je graag snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

Sanne
27 augustus 2020

Eerste keer Poké You, was lekker! Bestelling stond op tijd klaar.

Reactie van Poke You

Beste Sanne, Super fijn om te horen dat de sweet & spicy tuna naar wens was! Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

Ronald Kersjes
21 augustus 2020

Heerlijke poke bowl. Je proeft dat alles vers is. Lekkere combi met bruine sushi rijst!

Reactie van Poke You

Beste Ronald, Hartelijk dan voor je review! Wij zijn erg blij om te horen dat onze poké bowl je bevallen is. Graag zien we je snel terug voor wat anders of uiteraard hetzelfde. Met vriendelijke groet, Team Poké You

Tim Kelch
21 augustus 2020

Erg lekker en hele goede service!

Reactie van Poke You

Beste Tim, Wij zijn erg blij dat de design your own! en Yuzu zalm naar wens was. Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

Kiki
21 augustus 2020

Heerlijk!

Reactie van Poke You

Beste Kiki, Super om te horen dat het lekker was! Kom je snel weer langs? Onze Sweet & Spicy tuna wacht op je! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Ad dollevoet
20 augustus 2020

Heerlijke poke bowl. Allerlei groentes met de juiste verhoudingen. Ik zal zeker vaker gaan komen. De chef is ook super klantvriendelijk.

Reactie van Poke You

Beste Ad, Super bedankt voor je review. Jullie positiviteit herinnert mij er constant aan waarom ik van het vak houd en er iedere dag sta met een lach! Ik zie je graag nog een keer voorbij komen om wat anders voor je te bereiden! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Lareen
19 augustus 2020

Het was een heerlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar! Online besteld voor 5 uur. En stond perfect klaar om 5 uur. 1 woord TOP.

Reactie van Poke You

Beste Lareen, Hartelijk dank voor je review. We proberen altijd ons best te doen maaltijden op tijd klaar te zetten voor afhaal want wachten op eten vind niemand altijd even leuk om te doen. We zien je graag een volgende keer voor een andere poké bowl of dessert! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Veerle
19 augustus 2020

Ontzettend lekker gegeten en erg vriendelijke service! We gaan hier zeker nog vaker eten halen.

Reactie van Poke You

Beste Veerle, Echt super bedankt voor je reactie! Wij vinden de service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Erg fijn dat beide je bevallen was. Graag tot snel!

Jolien
19 augustus 2020

Mooie portie, heerlijk verse producten!! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Poke You

Beste Jolien, Heel erg fijn om te lezen dat de zelf samengestelde poké bowl naar wens was. Graag zien we je een volgende keer terug om je weer het beste te geven van wat we kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Poké You

Fenna
18 augustus 2020

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke You

Beste Fenna, Hartelijk dank voor je review! Wij zijn erg blij dat de Vegan Tuna & Yuzu Salmon je bevallen is. Graag zien we je snel terug ;) Tot snel!

Jeske
17 augustus 2020

Hele goede voedzame poke bowl. Snel klaar met zeer vriendelijke eigenaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke You

Beste Jeske, Heel erg bedankt voor je positieve reactie. Wij doen iedere dag met plezier ons best klanten tevreden te maken en te houden. Het doet ons ook dan erg goed om zo'n reactie te lezen. Wij zien je graag snel terug! Team Poké You

Tessa
12 augustus 2020
Reactie van Poke You

Hoi! Tessa, Hartelijk bedankt voor je review. We zijn erg blij dat onze poké bowl je goed bevallen is. Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You