Beoordelingen van Poke You Tilburg

Recente recensies van Poke You Tilburg

5 sterren na 190 reviews

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt goed, snelle en super aardige bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden over de poke bowls. Wel vinden we de laatste paar keer de rijst te klonterig en te weinig saus. De hoeveelheid vis was deze keer minder dan we gewend zijn.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed geholpen!

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk! Zo vol met lekkere verse producten, jammie

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een poké besteld met garnalen en kip en kreeg alleen kip wat ik jammer vind. Voor de rest smaakte alles super. En ga ik voor de volgende keer andere sausjes uitproberen ben niet echt fan van deze teriyaki saus.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had rode ui maar thuis bij aankomst zat er rode biet op. Ook zat er niet de juiste saus op helaas.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch die Yuzu Salmon!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles stond op tijd klaar. Ik kon gratis soja en wasabi erbij krijgen. Een heerlijke combinatie met verse ingrediënten. Voldoende voor 1 persoon. Voor mij een vervelende locatie maar voor af en toe rij ik er graag naar toe.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging 1,5uur later en vergeten ze dingen bij je zelf samengestelde poke bowl waarvoor je extra betaald..Dat is heel vaak zo, daarom zet ik bij de opmerking bij KIJK GOED wat ik heb gekozen. Is niet goed gegaan. Is gewoon jammer. Maar het was wel lekker.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke! Je wacht er een tijdje op maar als je het goed planned is dat prima te doen :) Zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse pokebowl. Heldere communicatie en gewoon helemaal top!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowls waren weer goed gevuld en smakelijk. We had 2 "design your own" pokebowls besteld. Op mijn pokebowl zat een rood poeder wat ik niet besteld had en wat vrij pittig van smaak was. Verder hadden we beiden twee verschillende sausjes gekozen, maar we konden amper tot geen saus terugvinden. Helaas, volgende keer hopelijk weer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl beste van tilburg alleen jammer dat ze mijn extra tonijn waren vergeten

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb met mijn eet bestelde zalm en ik heb dat voor betaald 2,50 ik vind dat eigenlijke niet leuk jullie hebben zomaar 2,50 euro gepakt

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima spul, en ondanks drukke dagen snel geleverd! Klein puntje van verbetering: met enige regelmaat zit er extra sla bij, terwijl aangegeven wordt dat dit niet hoeft.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie dish!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was lekker en gevarieerd. Zat er vol van. Een medium is genoeg voor 2 personen

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowl. Vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, helaas bij 1 poke bowl de dressing vergeten waardoor die redelijk droog was. Dat was jammer.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en hoeveelheid zijn goed! De bezorging zou er met 45 minuten zijn, iets later belde de bezorger heel netjes dat hij ongeveer 5 minuten later zou zijn (hij had om moeten rijden). Ook bij aankomst verontschuldigde hij zich nog. Super netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd echt super lekker!! Favo plek voor pokepowl in Tilburg

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoveelste keer dat er gewoon zonder sausjes geleverd wordt. Bij vermelding aan de telefoon is het antwoord: “Er werkt een nieuw iemand die het niet snapt.” Vervolgens hangt mevrouw gewoon op onder het mom dat haar baas haar belt. Belachelijke werknemers! Bezorging duurt vaak wel wat langer, maar hier kunnen de bezorgers zelf waarschijnlijk niet veel aan doen als ik zie hoe het er in de keuken aan toe gaat. Verder dus niks op de bezorging aan te merken.

Reactie van Poke You:Beste klant, Mijn oprechte excuses voor alles wat er is gebeurd. De persoon in kwestie is niet meer werkzaam bij Poke You Tilburg. Zou u a.u.b. contact met ons willen opnemen via info@pokeyou.nl Wij willen het graag goed maken met u.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowl en vriendelijke eigenaar

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk waren iets later maar hebben netjes gebeld en hun exuses aangeboden top service. Niet de laatste keer dat ik heb besteld

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pokebowl was heerlijk. klein verbeterpuntje is de bezorging die was 0.45 min te laat.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, verse poke bowl! Hele snelle bezorging, super fijn!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl! Erg vers!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

We zouden graag op de verpakking zien welk gerecht wat was. Nu werd het uitproberen.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt veel voor wat je betaald en daar hou ik van!!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Verukkelijk en heel veel!! De vorige keer hadden we ook lange maar nu veel meer. Miss de vorige keer medium gekregen? Maar goed, we komen zeker terug. Een echte aanrader!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was echt een van de beste! En ik eet hier echt vaak en altijd geweldig en super service!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. Best poke in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bowl, goed gevuld.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker!!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer overheerlijk 😋 Lekkerste van Tilburg

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en ondanks de drukte blijft de service top

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelde vroeger altijd bij Poke and More maar na hier geprobeerd te hebben ga ik nooit meer terug naar Poke and More. Porties veel groter bij Poke You inclusief de vis.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 1600u een bestelling geplaatst voor 18.00u. Helaas heb ik alsnog 40 minuten op mijn eten moeten wachten. Normaliter niet heel erg maar nu was mijn werkpauze al voorbij. Gelukkig maakte de overheerlijke poke bowl het weer helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Goed gevuld, en lekker vers. En een super bezorgster. Door weer en wind! Heeft nu al twee keer drijfnat aan mijn deur gestaan. En altijd even vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good dish!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker! Goed gevuld en de kwaliteit van de ingrediënten was ook super. Ik had een medium bowl, maar zat helemaal vol. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen besteld hier. Super lekkere en goed gevulde pokebowl. Een echte aanrader.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was precies op tijd. Heerlijk verse ingrediënten. Lekker fris met dit warme weer

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde om 16:30 en kreeg toen een bericht dat ik mijn pokebowl om 17:40 zou ontvangen, nou prima het zal wel druk zijn dacht ik. Vervolgens heb ik mijn pokebowl pas om 18:25 gekregen. Zonder ook maar iets van excuses of een berichtje. Verder smaakte het weer fantastisch dus dat was fijn, maar ik baalde ontzettend van de lange bezorgtijd!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Online aangegeven graag om 16.00 uur bezorgen ivm werk. Eerste bezorgtijd wat ik aan kon klikken. Bleek dat de eerste bezorgtijden eigenlijk pas vanaf 17.00 uur kon. Toch konden ze iets regelen waardoor ik om 16.15 mijn bowl had en op tijd naar mijn werk kon!! Bedankt!!!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel Lekker vers eten Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, maar jammer dat door drukte het eten 25 minuten later bezorgd werd dan opgegeven.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer rijkelijk gevulde pokebowl. Goede kwaliteit, alles vers, zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanhoudend goede kwaliteit: vers, goede smaak en royaal gegarneerd. Smaakt weer naar meer.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gezond

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowl en cheesecake!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de pokebowl met kip besteld en krijg veel te veel mango en ananas erbij. 1/3 van de bak was fruit en bijna geen kip.Voor mij niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was onze eerste ervaring, maar het was erg lekker! Het zag er ook heel smakelijk uit.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere pokebowls, en geweldige service! Eerder was er iets mis gegaan met een bestelling, en kregen we een waardebon voor 2 nieuwe bowls helemaal gratis! Echt super goede service, en heerlijk verse producten. Bezorging precies op tijd

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of de sausjes apart konden omdat ik het niet lekker vind als er een enorme klodder mayo op zit. Helaas was dat laatste toch het geval. Dit is de vorige keer ook al mis gegaan. Misschien in het vervolg toch ook even de opmerkingen die de klant maakt lezen?

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gevulde bowl

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, alleen de mayo moest apart en dat was niet gebeurd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een top prijs!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super! Small is groot genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zelf niet heel erg fan van de saus maar dat is misschien ook een beetje eigen fout. Bezorger was een half uur te vroeg, niet erg handig.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer lekker en snel bezorgd

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl! Vers, portie groot genoeg, bezorging op tijd en super van smaak!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls en super snel bezorgd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowl, goed gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over zowel de kwaliteit als het contact. Eerder hadden we iets niet mee geleverd gekregen bij de bestelling, wat super goed is opgelost en we een nieuwe bestelling volledig gratis kregen! Echt goede service, snelle bezorging en belangrijkst: heer-lijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 40 min later. Kan een keer gebeuren

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie bowls die goed smaken en eventueel ook zelf kunt samenstellen. De Mochi cheesecake is wel zeer karig; 1 piepklein bolletje voor €2.50

Reactie van Poke You:Beste Jack, Hartelijk dank voor je recensie. Naar aanleiding van uw recensie en dat van andere hebben we besloten per ingang van aankomende week 2 bolletjes strawberry cheesecake te serveren voor dezelfde prijs. Kom je snel weer langs? Dan hebben we er 1 van het huis gereed staan voor je. Met vriendelijke groet, Team Poke You Tilburg

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowls zijn erg lekker en goed gevuld. Je proeft en ziet dat de ingrediënten vers zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een lekkere poke bowl :)

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Rijkelijk gevulde poke bowls klaargemaakt door een team van super vriendelijke en attente mensen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowl en goed gevuld. Heerlijk!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice and so much !!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, heerlijk vers en een mooie combinatie van smaken, medium is meer dan groot genoeg voor een normale tot grote eter ... zeker voor herhaling vatbaar, dus wij zeggen... tot gauw!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de pokebowls echt super lekker. Maar van de 6x dat ik iets besteld heb heb ik 1 of 2 keer precies gekregen wat ik bestelde. Deze laatste keer bieten ipv rode kool, witte rijst zonder sla ipv met sla, geen sesam en geen teriyakisaus. Beetje slordig. Maar de bowls zijn zo lekker dat ik toch telkens blijf bestellen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls, De pokebowls waren goed gevuld met veel verse ingrediënten en veel verse zalm. Zeker een aanrader.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en een super service!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Grote porties, bakje zat goed vol. Tot binnenkort!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij twee precies dezelfde pokebowls gehad, terwijl wij wel verschillende hadden besteld. Verder was de pokebowl erg lekker, misschien iets te veel zeewier, maar dat verschilt per smaak

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke poké bowls en snelle levering.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk! Goed gevulde pokebowl, je proeft dat het super vers is. We bestellen hier vaker en het is altijd goed!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke verse bowls. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond én lekker! Zo fijn dat je voor zilvervliesrijst kunt kiezen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes optijd bezorgd. Helaas had ik een bowl met bruine rijst en sla besteld en ontbrak de sla. Ook was de avocado die er in zat niet klein gesneden, dit maakte het wat onhandig om te eten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is awesome. Looking forward for my next order!! This is great !! Yeah!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goed service, makkelijke communicatie en superaardige werknemers! Topzaak!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke Bowls!!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Best poke bowl in town :)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was helaas een foutje gemaakt met een bowl waar kip in zat. Dat is snel en netjes recht gezet met een nieuwe bowl en wat extra lekkers erbij. Super nette service toch! Miss bij proteïne de keuze geen proteïne toevoegen...

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Desserts vrij klein en bezorging kon sneller maar alles smaakte goed, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, goede kwaliteit en ruim voldoende. Een tip, in het keuze menu aan kunnen geven dat je geen proteïne wilt zou fijn zijn. Verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pokébowl! Smaakte heerlijk. Bezorging was ook erg snel. Enige opmerking die ik heb; voor mij zou de saus apart mogen. Verder heerlijk genoten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel, grote porties, en verse producten.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was super lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had in de beschrijving aangegeven waar de bezorger precies moest zijn, zodat hij het makkelijk/snel kon afleveren, maar snap dat het door evt drukte over het hoofd gezien werd. Verder super lekkere poké bowl en ruim op tijd bezorgd! Zal hier zeker vaker bestellen :)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best poke bowls 😍😍😍

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poke Bowls, ze waren echter iets vergeten wat in wel besteld had maar hebben het prima opgelost :)

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pokebowls van Tilburg!!! Top!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling stond mooi optijd klaar en ik werdt erg vriendelijk begroet en geholpen. De poke bowl was ook nog eens érg lekker. Dit was mijn eerste bestelling bij Poke You en ze zullen mij zeker regelmatig terug zien!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zijn deze pokebowls goed gevuld en lekker! Zat dit keer wel een haar tegen de deksel aan geplakt, dat was niet zo fris. XD

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit !! Heerlijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service, super snelle bezorging en mega lekkere goed gevulde poke bowl!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gelekt. Tasje was helemaal nat.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, en altijd is het super. Echter had ik het idee dat er deze keer een foutje gemaakt is. Normaal gesproken als ik een ‘large’ bestel krijg je een volledig plastic, grote bak. Nu kreeg ik een veel kleinere maat waarvan de onderkant van karton/papier was. Dit leek me niet hetzelfde formaat.

Reactie van Poke You:Beste Pim, We zijn inderdaad overgegaan op nieuwe salade kommen van kraft papier. Dit i.v.m. het milieu en duurzaamheid. De plastikken bakjes die we voorheen gebruikte zijn van het exact hetzelfde formaat als eerst. 500ml & 750ml. In de 500ml gaat er gemiddeld 350 gram aan producten in en in de 750ml gemiddeld 650-700 gram aan producten. Het kan dus allemaal kleiner ogen omdat de bakjes een andere vorm hebben, maar het is absoluut nog steeds het zelfde formaat. In ieder geval super bedankt voor je zoveelste bestelling en hopelijk hebben we je hier voldoende mee geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Youssef Marwan

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 Lekkerste pokebowl en erg vriendelijke mensen die er werken

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!! ze waren helaas wel de extra portie saus vergeten...

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt nog voor de goede service een vrijdag, Spicy & Sweet Tuna en Yuzu Zalm waren helemaal super

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie poke bowl. Bestelling liet wel meer dan een uur op zich wachten, terwijl ik 10 minuutjes fietsen van Poke You af woon. Dus dat vond ik wel redelijk lang.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk Zeer snelle bezorging

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere keren besteld hier en blijf erg enthousiast over de kwaliteit!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In korte tijd zeer vaak afgehaald en de kwaliteit is altijd top!! Ontzettend vers en ruim belegd. Dit was de eerste keer bezorging en was op tijd. Helaas was 1 bak erg ingedeukt en flink geschut, waardoor het lekte en deel in de zak lag. Dat is wat mij betreft een verbeterpunt, maar mbt het eten zelf: ontzettende aanrader!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heeeerlijk. Super vers, grote portie, echt om te smullen. Heb ook een recensie op google gezet. Laura was heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen met de bestelling. Helemaal top, ga zo door.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, goedgevulde pokebowls. Kom zeker terug.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De wakame salade en mochi was erg lekker, maar de bubble tea viel nogal tegen. De tapioca balletjes waren erg hard en smakeloos en kwamen vast te zitten in het rietje waardoor het erg moeilijk drinken was. De smaak was daarom ook niet echt goed.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en redelijk snel bezorgd! Zeker een aanrader!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pokebowls. Zeker voor herhaling vatbaar en stonden op tijd klaar voor afhaal! :-)

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed! Porties ruim en de bezorger was heel vriendelijk! Aangenaam verrast

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Allemaal verse producten, hele goede zalm en tonijn en vriendelijke service.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg droog en weinig saus. De zeewier had een rare na smaak

Reactie van Poke You:Beste Marone, We vinden het erg vervelend dat u dit is overkomen. Wanneer klanten bij ons een gerecht bestellen, moet deze van top kwaliteit en waar voor je geld zijn. Dit was bij u dus duidelijk niet het geval. Onze diepste excuses hier voor. We zullen contact met je opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijke bowls!

Reactie van Poke You:Beste Saskia, Echt super tof om te lezen dat de zelf samengestelde bowls naar wens waren! We zien je graag snel terug :) Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde Pokebol met verse producten. De stokjes waren dit keer wat ruw. Dat eet wat minder prettig. De servet was leuk met die auto erop! De maaltijd stond goed op tijd klaar. Dank jullie wel!

Reactie van Poke You:Beste Sietske, Super bedankt voor je review! Wij delen zeker je mening wat betreft de servetten! Echter zijn deze helaas niet altijd voorradig dus moeten we met alternatieven komen. Onze excuses voor de ruwe stokjes :( Deze kunnen er soms tussen zitten helaas. Hopelijk zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijk poke bowl

Reactie van Poke You:Beste Jeske, Echt super bedankt dat je weer besteld had bij ons. Wij doen er alles aan om de kwaliteit en service te behouden zoals het nu is. Mocht er ooit wat zijn waarvan jij denkt dit kan beter, dan horen wij dat heel graag van je. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Youssef, top poke bowls! Zoiezo de lekkerste van Nederland!

Reactie van Poke You:Beste Wilfred, Het was ons een genoegen! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De poké bowl was heerlijk. Het smaakte vers en van alles zat er veel in. Vriendelijke eigenaar. Bedankt!!

Reactie van Poke You:Beste Simon, Wat fijn dat de vegan tuna je is bevallen. We proberen er alles aan te doen om veganisten ook een plekje te geven als klant. We zien je graag snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer Poké You, was lekker! Bestelling stond op tijd klaar.

Reactie van Poke You:Beste Sanne, Super fijn om te horen dat de sweet & spicy tuna naar wens was! Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl. Je proeft dat alles vers is. Lekkere combi met bruine sushi rijst!

Reactie van Poke You:Beste Ronald, Hartelijk dan voor je review! Wij zijn erg blij om te horen dat onze poké bowl je bevallen is. Graag zien we je snel terug voor wat anders of uiteraard hetzelfde. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en hele goede service!

Reactie van Poke You:Beste Tim, Wij zijn erg blij dat de design your own! en Yuzu zalm naar wens was. Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Poke You:Beste Kiki, Super om te horen dat het lekker was! Kom je snel weer langs? Onze Sweet & Spicy tuna wacht op je! Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl. Allerlei groentes met de juiste verhoudingen. Ik zal zeker vaker gaan komen. De chef is ook super klantvriendelijk.

Reactie van Poke You:Beste Ad, Super bedankt voor je review. Jullie positiviteit herinnert mij er constant aan waarom ik van het vak houd en er iedere dag sta met een lach! Ik zie je graag nog een keer voorbij komen om wat anders voor je te bereiden! Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar! Online besteld voor 5 uur. En stond perfect klaar om 5 uur. 1 woord TOP.

Reactie van Poke You:Beste Lareen, Hartelijk dank voor je review. We proberen altijd ons best te doen maaltijden op tijd klaar te zetten voor afhaal want wachten op eten vind niemand altijd even leuk om te doen. We zien je graag een volgende keer voor een andere poké bowl of dessert! Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en erg vriendelijke service! We gaan hier zeker nog vaker eten halen.

Reactie van Poke You:Beste Veerle, Echt super bedankt voor je reactie! Wij vinden de service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Erg fijn dat beide je bevallen was. Graag tot snel!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie portie, heerlijk verse producten!! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Poke You:Beste Jolien, Heel erg fijn om te lezen dat de zelf samengestelde poké bowl naar wens was. Graag zien we je een volgende keer terug om je weer het beste te geven van wat we kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Reactie van Poke You:Beste Fenna, Hartelijk dank voor je review! Wij zijn erg blij dat de Vegan Tuna & Yuzu Salmon je bevallen is. Graag zien we je snel terug ;) Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede voedzame poke bowl. Snel klaar met zeer vriendelijke eigenaar. Aanrader!

Reactie van Poke You:Beste Jeske, Heel erg bedankt voor je positieve reactie. Wij doen iedere dag met plezier ons best klanten tevreden te maken en te houden. Het doet ons ook dan erg goed om zo'n reactie te lezen. Wij zien je graag snel terug! Team Poké You

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Poke You:Hoi! Tessa, Hartelijk bedankt voor je review. We zijn erg blij dat onze poké bowl je goed bevallen is. Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You